skip to Main Content

BHV Opleidingen

De ervaring die onze docenten in de dagelijkse praktijk opdoen worden toegepast bij onze BHV opleidingen.

BHV opleidingen

In ieder bedrijf kunnen onverwachte gebeurtenissen voorkomen die leiden tot ongewenste en/of gevaarlijke situaties voor uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan brand, ongevallen, werknemers en/of bezoekers die onwel worden. Dan is het belangrijk dat u kunt rekenen op goed opgeleide BHV’ers.

In de arbeidsomstandigheden wet staat dat iedere werkgever verplichtingen heeft ten aanzien van de veiligheid en gezondheid van medewerkers. Zo wordt gesproken over het verlenen van deskundige bijstand binnen een bedrijf.

BHV cursus en e-learning

Mocht de kandidaat al in het bezit zijn van een BHV certificaat (kan ook verlopen zijn) dient deze verlengd te worden. Het BHV certificaat wordt verlengd door middel van het volgen van de eendaagse BHV cursus. Hier hoeft geen extra voorbereiding voor gedaan te worden.

Zodra de kandidaat nog niet in het bezit is van een BHV certificaat is, bieden wij ter voorbereiding een e-learning aan.┬áDeze e-learning is geschikt voor kandidaten die nog niet de beschikking hebben over een BHV certificaat. De e-learning kan in eigen tijd gevolgd worden en kan tussentijds gestopt worden. Deze e-learning bieden wij aan bij onze BHV cursus om ervoor te zorgen dat de kandidaat niet ‘blanco’ naar de cursus toekomt. Wij vragen dan ook aan de cursisten om vooraf de e-learning afgerond te hebben om deel te nemen aan deze BHV cursus.

Duur

Onze BHV cursus betreft 1 volledige dag of 2 avonden. De dagcursus start om 8.30 uur. Deze dag zal tot 16.30 uur duren. De avondcursus start om 18.30 uur en zal tot 22.00 uur duren. Bij de avondcursus zal de eerste avond bestaan uit EHBO en de tweede avond uit brand.

Tijdens de cursus zijn er diverse pauzes. Bij de dagcursus faciliteren wij een lekkere lunch.

De dag van de cursus

Op de dag van de cursus en/of het examen zorg je dat je ongeveer 15 minuten voor de tijd vermeld in de uitnodigingsbrief aanwezig bent.

Als je met de auto komt, kan je gratis parkeren achter de bioscoop (P+R Wijckerpoort, Halve Maan, Beverwijk). Houdt er rekening mee dat het ruim 5 minuten lopen is vanaf deze parkeerplaats naar ons kantoor.

Kom je met de fiets, dan kan je deze achter ons kantoor op het terras parkeren.

Bekijk de agenda en plan een BHV-cursus in

Ge├»nteresseerd? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Bel ons op 0251 – 222262 en vraag naar Christian Schoenmaker.

Wat wij nog meer doen

opleidingen-831a22
advies-244359
veiligheid-9d7c4f
bodem-1f5a37
Back To Top