skip to Main Content

De Wilde Advies

Als kennis en kwaliteit telt

KAM-advies

Van een (KAM) managementsysteem tot audits. Bij De Wilde bent u bij het juiste adres als u kwaliteit wilt. De Wilde kenmerkt zich altijd door een pragmatische kijk op de zaken en de juiste aanpak die past bij uw bedrijf.

Certificeringen voor alle normen

Veiligheid-, gezondheid- en milieuchecklist aannemers (VCA), Veiligheid in Aanbesteding (ViA), Safety Culture Ladder (veiligheidsladder), ISO-9001, ISO-14001, CO2-prestatieladder. Het is een kleine greep uit alle normen waarvoor een bedrijf zich kan laten certificeren. Soms gestuurd door de vraag van opdrachtgevers, vaak gewenst vanuit de organisatie om de professionaliteit te kunnen aantonen.

De Wilde heeft nagenoeg alle kennis in huis op de meest uiteenlopende normeringen. Hierdoor kunnen wij voor u altijd een passend systeem opzetten en binnen uw bedrijf implementeren.

Passend voor De Wilde is een systeem dat aansluit op de huidige processen en systemen binnen uw organisatie, waarbij overeenstemming wordt gezocht met de verschillende eisen vanuit de normen waarvoor uw bedrijf gecertificeerd wilt worden.

Door onze ruime ervaring van meer dan 25 jaar kunnen perfect zorgen dat alle vereisten elementen uit een norm binnen uw organisatie geïmplementeerd worden. U kunt dit om basis van onze adviezen zelf doen of u laat het net als de meeste opdrachtgevers van De Wilde, door ons doen.

Gecertificeerd en nu?

Indien gewenst kunnen wij uw (bestaande) systeem ook onderhouden waarbij wij de verschillende activiteiten coördineren, monitoren en analyseren waardoor u eenvoudiger kunt bijsturen of zelfs ingrijpen. De adviseurs van De Wilde zijn getraind tot kwaliteit, arbo- en milieu- (KAM) coördinatoren.

Wij kunnen al uw interne audits uitvoeren waarmee de onafhankelijkheid en partijdigheid is geborgd. Onze adviseurs hebben allen een passende audittraining gevolgd aangevuld met specifieke normkennis. Hierdoor zijn ze in staat de verbeterpunten binnen uw organisatie bloot te leggen en deze vervolgens om te buigen naar een praktisch advies.

Heeft u moeite met het opstellen van een directiebeoordeling of managementreview? Ook hier draaien onze adviseurs hun handen niet voor om.

Een aanspreekpunt en eerlijk advies

Om het u gemakkelijk te maken zorgen wij er altijd voor dat u een vast aanspreekpunt heeft waarmee u de meest uiteenlopende zaken kunt bespreken. Maar bij uw vaste aanspreekpunt kunt u natuurlijk ook altijd uw (complexe) vraagstukken ‘over de schutting kunt gooien’. Wij geven u altijd een eerlijk en goed advies.

Geïnteresseerd? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Bel ons op 0251 – 222262 en vraag naar Rob Schipper

Wat wij nog meer doen

opleidingen-831a22
advies-244359
veiligheid-9d7c4f
bodem-1f5a37
Back To Top