skip to Main Content

De Wilde ingenieurs groep

Specialist in veilig werken

De Wilde ingenieurs groep wil bij marktpartijen bekendstaan als dé organisatie die in staat  is om bedrijven in bouw en industrie zekerheid te bieden bij het opzetten en uitvoeren van doelgerichte systemen ten behoeve van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

Zij doet dit door met een grote mate van betrokkenheid, flexibel en praktijkgericht, haar brede deskundigheid met de bedrijven te delen bij alle vraagstukken op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM).

Wie is De Wilde

De Wilde ingenieurs groep is sinds 1998 gevestigd in Beverwijk en werkt voor grote en kleine bedrijven in heel Nederland, met het accent op de regio’s midden en west. Ons team van hoog opgeleide adviseurs ondersteunt bedrijven in veiligheids-, kwaliteits- en milieuzorg.

In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers zetten we trajecten op die de bedrijven leiden naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Daarbij combineren wij onze expertise met Noord-Hollandse nuchterheid. Enkelvoudige adviezen, langlopende onderhoudscontracten, begeleiding van projecten, begeleiding van certificering of een cursus of opleiding: door onze transparante werkwijze en heldere prijsstelling komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor uiteenlopende opdrachten bundelen onze adviseurs hun expertise en vaardigheden. We beschikken zodoende over een grote hoeveelheid kennis en (praktijk-)ervaring, waarvan we u graag gebruik laten maken.

Historie van De Wilde

Het idee voor de oprichting van De Wilde ingenieurs groep is al ontstaan tijdens de studie van Jeroen de Wilde aan de Technische Universiteit Delft. En wellicht nog eerder want tijdens zijn middelbareschooltijd had Jeroen al de ambitie om ondernemer te worden.

Na afronding van zijn studie in 1995 is Jeroen gestart met werken in het bedrijf van zijn oom genaamd Bakker Straathof in Heemskerk. Dit familiebedrijf, ooit opgericht door de opa van Jeroen, werkte veel voor de NS en die eisten dat al hun onderaannemers gecertificeerd moesten zijn voor VCA en ISO-9001.

Jeroen werd gevraagd deze certificering te regelen voor het bedrijf. Het traject verliep voorspoedig en Jeroen had er plezier in. Na afronding van het traject werd Jeroen gevraagd om ook andere bedrijven zoals Buko en Eco-Toilet te helpen met de certificering. En al snel had Jeroen een dagtaak aan het begeleiden van bedrijven bij certificering.

Gezien de ambitie van Jeroen om ondernemer te worden en omdat Bakker Straathof niet verder wilde met certificeringsbegeleiding is Jeroen in 1998 Ingenieurs- en Adviesburo De Wilde B.V. begonnen. Dit gebeurde in goed overleg met Bakker Straathof.

Binnen een jaar na de start had het bedrijf al zoveel opdrachten dat de eerste medewerker in dienst werd genomen. De jaren erna werden er elk jaar 1 of 2 nieuwe collega’s aangenomen.

Joep Bloedjes is inmiddels als directeur verantwoordelijk voor De Wilde ingenieurs groep. Joep startte in 2005 als stagiair bij het bedrijf en na afronding van zijn HBO studie Technische Bedrijfskunde kwam hij in dienst. Na afronding van zijn studie Hogere Veiligheidskunde is Joep zich steeds meer gaan bemoeien met operationele zaken.

Bij De Wilde ingenieurs groep werken inmiddels ruim 20 hoog opgeleide medewerkers, waaronder veel veiligheidskundigen. Het bedrijf is een expert op het gebied van veilig werken en heeft mooie opdrachtgevers: van lokale MKB-bedrijven, grote landelijk opererende bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen.

Neem contact met ons op!

  opleidingen-831a22
  advies-244359
  veiligheid-9d7c4f
  bodem-1f5a37

  De Wilde ingenieurs groep

  Velserweg 16
  1942 LD Beverwijk

  Contact

  +31 (0)251 2222 62
  info@dewilde.nu (algemeen)
  administratie@dewilde.nu (financieel)

  Back To Top