skip to Main Content

Totale ontzorging bij bodemsaneringen

De Wilde bodem de experts bij werkzaamheden in verontreinigde grond op het gebied van veiligheid en milieu.

Bodemdesk

Binnen De Wilde is een Bodemdesk opgezet waar aannemers en opdrachtgevers terecht kunnen met alle vraagstukken op het gebied van verontreinigde grond. Of dit nu vraagstukken zijn op het gebied van veiligheid of milieu, alle kennis is bij ons onder 1 dak in huis.

Tot in de bodem zoeken wij het uit!

Om u op al deze facetten te kunnen ondersteunen hebben wij een team van hoogopgeleide medewerkers. Bestaande uit zowel hogere- als middelbaar veiligheidskundige (HVK én MVK), milieukundige projectleiders, milieukundig begeleiders (MKB), kwaliteitsverantwoordelijke personen (KVP) en deskundige leidinggevende projecten (DLP), die voor u klaar staan.

Alle medewerkers zijn vertrouwd om in de aannemerij te werken die dynamisch, snel en wisselend is. Situaties zijn nooit het zelfde waardoor er vaak geen eenvoudig en eenduidig antwoord is. Door de ervaring van ons team kunnen wij altijd met een passende oplossing komen. Daarnaast zorgen wij altijd voor een adviseur als vast aanspreek punt waarbij alle opdrachten en vraagstukken kunnen worden neergelegd. Dit maakt het contact persoonlijk en eenvoudig.

Wij zijn bekend met de verschillende omgevingsdiensten in Nederland en hebben daarmee korte lijnen wat er voor zorgt dat het saneringsproces goed, transparant en zonder verrassingen zal verlopen.

Wat biedt De Wilde bodem

Al meer dan 10 jaar lang ondersteunen wij aannemers en opdrachtgevers met alle vraagstukken op het gebied van verontreinigde grond. Wij kunnen het gehele traject, van voorbereiding tot uitvoering van uw (sanerings)project, ondersteunen. Dit kan gaan over een praktische oplossing voor kleinschalige saneringswerkzaamheden of grote saneringen voor nieuwbouwontwikkelingen en oude industrieën. Iedere vraag kan bij ons worden neergelegd.

Van het bepalen van de bodemkwaliteit tot het aanvragen van vergunningen en het begeleiden en afronden van een sanering. Ook veiligheidskundige vraagstukken bent u bij ons aan het goede adres. Dit kan gaan over verontreinigde grond en blootstellingrisico’s van medewerkers en omgeving tot algemene veiligheid en gezondheidsvraagstukken binnen de grond-, water- en wegenbouw.

Wij gaan verder dan kennis alleen!

Naast het kennisniveau binnen onze organisatie hebben wij ook alle benodigde materialen om u te ondersteunen. Wij kunnen de volgende middelen organiseren indien nodig:

  • Decontaminatie-Unit (DECO)
  • Folie
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (o.a. wegwerpoveralls, filters en handschoenen)
  • Saneringsborden
  • Laarzenspoelbak
  • Etc.

Als onze buitendienst medewerkers (DLP, KVP, MKB) beschikken over (gas)meetmiddelen en materialen om grond- en watermonsters te kunnen nemen.

De Wilde bodem staat erom bekend dat het organisaties graag naar een hoger niveau brengt. Dit kan bijvoorbeeld door het delen van onze kennis en ervaring met u organisatie met opleiding DLP (Deskundig Leidinggevende Projecten), de (online) cursus OPM (operationeel medewerker) voor medewerkers in de buitendienst of opleidingen die meer betrekking hebben op het milieukundige aspect van saneringen zoals de BRL7000, wet bodembescherming, interpreteren van bodemonderzoek en opstellen van vergunningen voor werkvoorbereiders, projectleiders en opdrachtgevers.

Voor specifieke vragen kunnen wij altijd meedenken. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze afdeling opleidingen.

Geïnteresseerd? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Bel ons op 0251 – 222262 en vraag naar Raymond de Waard

Wat wij nog meer doen

opleidingen-831a22
advies-244359
veiligheid-9d7c4f
bodem-1f5a37
Back To Top